تفکرات بلند بلند

تفکری در باب هویت_-فقط اگه خدا کمک کنه-_

تفکرات بلند بلند

تفکری در باب هویت_-فقط اگه خدا کمک کنه-_

خواستم بگویم کیستم و کجایم؛ دیدم اصلا مهم نیست، مهم اینست که او هست.
خواستم بگویم چه کاره ام و چه کرده ام؛ دیدم هیچ نکرده ام، هرچه کرده او کرده.
خواستم بگویم . . .
چه بگویم؟
اصلا چرا بگویم؟
هرچه بود گفتیم و حال اوست که باید بر کشته هایمان باران رحمت بباراند.
فقط یک دغدغه
هویت، گمشده امروز بشریت؛
شاید به زعم من
دعابفرمایید

طبقه بندی موضوعی

پربیننده ترین مطالب

آخرین نظرات

  • ۲۴ دی ۹۲، ۲۳:۴۰ - مصطفی گرجی
    تندرو

پیوندهای روزانه

۶ مطلب در دی ۱۳۸۹ ثبت شده است


نویسنده: Mohammad Hosseyn
سه شنبه 14 دی1389 ساعت: 21:24

مشکل تا حدودی بر سر فروض هم هست ...
دو نفری که با هم جنگ می کنن صرفا بر منافع خود پای فشاری میکنن و حق و باطل سرشون نمی شه و ملاک حق و باطل رو خودشان میگیرن (فعلا اصلا کار نداریم کی حقه یا باطل) ... در این فضا همش به هم می تازن و ممکنه دست به دروغ ، سانسور و اعمالی از این دست بزنند.

اما ... آیا همه ی رسانه ها همین روال را پیش گرفتن ؟ همه ی رسانه های غربی دارن صبح تا شب دروغ تحویل مردم میدن ؟
هیچ چیز سیاهه سیاه نیست ... من به شخصه حاضرم نمونه بیارم از یکی از همین رسانه های غربی که صدا سیمای ما شدیدا اونو دروغ گو میدونه و هر چیزیی رو بهش نسبت میده که بگه این میخواد براندازی کنه ... بدون ذکر نامش متنی از اون رو وقتی میخونی میبینی ما دچار توهم توطئه شدید شدیم .
و باز هم تاکید میکنم رسانه هایی هستن که در غرب روالی که شما گفتید رو پیش گرفتند . شکی در اون نیست. ولی همشون آیا اینجورن ؟
دوم در مورد رسانه های خودمونه ... اصولا در ایران داره چیزی به نام رسانه نابود میشه ... اصلا رسانه ای وجود نداره تقریبا ... یکی از دلایلم برای این حرف اینه که حکومت سعی در همشو کردن و بسته کردن فضای رسانه ای داشته و داره .
وقتی همه بیان یه حرف بزنن و یه چیز بگن دیگه اسمشون رو رسانه نمی زاریم ...
کره شمالی رو هممون خوب میشناسیم ... به نظر من رشد سیاسی کشور ما شدیدا داره متمایل میشه به این کشور ... این حرف رو هم با اوردن نقل و قول های فروان از سیاستمدارای فعلیمون حاضرم اثبات کنم ... ادبیاته سیاسی ، ادبیات بسته و دیکتاتوریه ...
=-=-=-==-=-=
اما در مورد تحلیلت در مورد تسخیر مغز و تسخیر قلب ... تا حدود زیادی موافقم ... یعنی این روال به نظر وجود داره ... ولی استفاده از روش توسط چه کسانی انجام میشه ... چطور انجام میشه ... قابل بحث بیشتره ...
مثلا به شخصه ملاکم آزادی هست ... وقتی رسانه ای این روال رو پیش بگیره ، اگر در تناقض با آزادی نباشه ، اشکالی در استفادش نیست .
مثل همون شرکت مردم در رسانه ها ... چه اشکالی داره مردم نظرشون رو بگن . آزادانه ؟؟ حتما یکی مخالفه ، یکی موافق ، یکی بی نظر و ... . این دلیل نمیشه رسانه از اون در جهت القای عقاید خودش برداشت کنه .
=-=-=-=-=-=-=-

سیاست بیشتر شبیه یک بازیه ... قواعدی داره ... بعضی ها قواعدش رو میخوان عوض کنن !! و بعد بازی کنن. نمونش حکومت فعلی . ولی غربی ها با همون قواعد مشهور پیش میرن .
=-=-=-=-=-=-=-=
در مورد این یک سال و نیم ... بله زمانی زیادی هست که آدم بشینه و به گذشته نگاه کنه و باز هم قضاوت کنه ...
به شخصه برای من طی این زمان خیلی چیزها روشن شد ...
ولی در جهت عکس شما (البته فک کنم !!) .
هر چی گذشت ، حقانیت مخالفان ب
رایم بیشتر اثبات شد ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پیش از همه چیز دوست عزیزم ممنونم که نوشته بنده را قابل نقد دونستن!

اقا محمد حسین عزیز!
اصولا پدیده رسانه از محصولات تمدنی غرب است! تمدن کنونی غرب هم پایه و اساسش سرمایه داریه. در نظام سرمایه داری هم پول می دی که مطلوبیت به دست بیاری. بعیده که اطلاع نداشته باشی که راه اندازی یک رسانه چقدر هزینه داره. به نظر شما چطور با منطق سرمایه داری (امید وارم رشتت اقتصاد باشه) می توان این خبر رسانی به اصطللاح بی طرف را توجیه کرد؟در ادبیات کاپیتال چیزی به نام محض رضای خدا موجود نمی باشد. پدیده بی طرفی رسانه ها که شما بهش اشاره کردی یکی از تاکتیک های بسیار ظریف برای تصرف ناخود اگاه ضمیر مخاطبه.(در پست قبل بهش اشاره کردم.)
صحبت شما را در مورد صدا و سیما و عملکرد ناشیانه اش مخصوصا در ایام فتنه تا حدود 90 درصد قبول دارم.اون 10 درصد هم که محل اختلاف تو این زمینه ست بر میگرده به شیطنت های رسانه های بی طرف غربی!!
می خوای من یه مثال بزنم که کارت راحت تر باشه! با این منطق که شما مطرح می کنی امکان نداره که فیس بوک و توئیتر ابزار سلطه جویی باشن! اما یه سوال هزینه را ه انداری این شبکه های اجتماعی از کجا میاد؟(نگو تبلیغات که بهت شک می کنم)
چطور مدیر توئیتر به در خواست سرکار خانم هیلاری کلینتون تعمیرات و تغیرات روتین در شبکه رو چند وقت برای گسترش دموکراسی و آزادی در ایران به تعویق می اندازه!
آزادی و دموکراسی تو ایران رو چطور می شه با منطق سرمایه داری آمریکا توجیه کرد. حتما باید این دموکراسی و ازادی در ایران برای این اژدهای خون اشام منفعتی داشته باشه!
دوست خوبم! از ازادی و دموکراسی که برای افغانستان و عراق به ارمغان اوردند خبر داری!
=====
در مورد صحبتت در باره نظام سیاسی کشورمون و شباهتش به کره شمالی اصلا موافق نیستیم. در نظام کمونیستی (توجه می دم به تبادل نظر در پست های بلاگ دانشکده) کره شمالی پدیده ای مثل حماسه 9 دی یافت می نشود. می دونی چرا ؟ چون اینجا بحث همون تسخیر قلبهاست! تو نظام ما خیلی ها هستن که حاضرن به حرف ولی فقه شون جان بدن! رجوع به حدود 000'300 شهید دفاع مقدس و انقلاب!
در نهایت هم بر سر فروض فقط می تونم شما رو به نظریات اندیشمندان امریکایی ارجاع بدم. نمی خوام توهم توطئه دامنگیرم شه!
 در آخر خیلی دوست دارم بدونم چطور حقانیت مخالفان تفکر امثال بنده برای تو دوست عزیزم در طول این یک سال و نیم بیشتر اثبات شده!
امضامحفوظ
==================================
توضیحات:
دوست عزیزی در پست قبلی نظری گذاشت . اول خواستم نظرم رو درباره نظرش تو نظرات بگم.(شاعرهم شدیم)
اما جالب دیدم که بصورت یه پست کار کنم تا بقیه دوستان هم نظر بدن!
۱۷ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ دی ۸۹ ، ۲۲:۵۸
امضا محفوظ

فرض اول: همه قبول دارند که جنگ است(با توجه به نظریات جناب اقای فوکو یاما)

فرض دوم : بر همگان واضح و مبرهن است که جنگی که امروز بر ما تحمیل شده جنگ نرم است

(ماجرای hard,soft &smart power )

 خوب حالا ادامه...

جنگ نرم به قول حسن اقای عباسی هدفش تسخیر قلبها و مغز هاست!

دوستان عزیز من همه با فرایند تسخیر مغز ها به طور کامل اشنا هستند. به عبارت دیگر تخصص همگی ما ایرانیان مغز و اعصاب است! یعنی اگر ما به مطلبی اعتقاد داشته باشیم و بخواهیم ان را در کله دیگری فرو نماییم به هزار دلیل منطقی و غیر منطقی متوسل می شویم تا حرفمان را سوار بر کرسی نماییم! در نهایت هم احتمال اینکه مغز مشترک مورد نظر تسخیر شود زیاد است. خوب اگر بتوانیم حریف را قانع کنیم مغز تسخیر شده. اما این از فردی که تحت نظر ما تعلیم دیده یک انسان مومن به نظریات ما نمی سازد.

بیشتر توضیح می دهم

مثلا، بیشتر ما به توحید و نبوت و معاد که سه اصل دین است باور داریم. یعنی مغزمان مسخر این معانی شده، اما خدا وکیلی چند نفر از ما به اصل اول که توحید باشد از ته دل ایمان دارد؟ چند نفر هستند که خدا را همه جا ناظر و حاضر ببینند و دست از پا خطا نکنند!

این پدیده بدانجا بر می گردد که دلهای ما توسط این اصول تسخیر نگشته! فکر کنم فرق بین تسخیر مغز و قلب را به اجمال بیان کردیم!

اصل قضیه از اینجا به بعد است!

تسخیر قلب ها

فرایند تسخیر قلب ها فرایندی است تدریجی که کار هر کسی هم نیست! وقتی قلبی بخواهد تسخیر عقیده ای شود ابتدا باید به عقیده مذکور و صاحبان ان اعتماد کامل پیدا کند و درنهایت هم با تکرار و ممارست فراوان ان عقیده در ناخوداگاه ضمیر صاحب قلب جا خوش  کند و بدل شود به قسمتی از اعتقادات و شخصیت صاحب قلب.

یکی از راههای عملیاتی {تاکید می کنم یکی از راهها } استفاده از رسانه است. رسانه اقسام مختلفی دارد که دوستان با بیشتر انها اشنا هستند :شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای، رادیو های محلی و منطقه ای، اینترنت،نشریات، تلفن و....

اما به عقیده کارشناسان امر تاثیر گذار ترین رسانه ها انهایی هستند که مخاطب محور هستند. به عبارت دیگر رسانه هایی که بطور غیر مستقیم مخاطب را وادار می کنند تادر زمین صاحبان پیام بازی کند، مثلا شبکه های اجتماعی و یا بازی ها رایانه ای!

در این نوع از رسانه مخاطب خود را جزئی از پیام می داند و و هدف رسانه را هدف خود می پندارد و به صورت کاملا نا اگاهانه ظرفیت های ناخود آگاه خود را به پیام می سپارد .اتفاقی که می افتد این است که قلب تسخیر می شود!

بعداز تسخیر قلب دیگر کار ساده است، تسخیر کردن مغز با چهار عدد توجیهات بچگانه امکان پذیر می شود و...

پدیده تسخیر قلبها که چندی است به شاهکلید باز کردن قفلهای اساسی برای دوستان غربی بدل شده از اولین راهکار های دینی ما مسلمانان  است!  اگر اندکی به سیره نبوی دقت بفرمایید بر صدق کلام بنده صحه می گذارید! از ائمه معصومین که بگذریم (همه ایشان هم از همین تاکتیک استفاده می کرده اند!) می رسیم به حضرت روح الله و نایب بر حقش حضرت ماه. این دو عزیز هم حقیقتا سلطان قلبها شدند تا حرفشان خریدار پیدا کرد!

امضامحفوظ

===========================

1: این را نوشتم تا منطق بنده از قرار دادن دو بازی ذیل در بلاگ معلوم گردد.

   حقیقتا دوستانی که اقدام به طراحی و ساخت این بازی ها نمودند عرصه را خوب درک کرده اند. شاید بازی ها از لحاظ فنی کمی نامطلوب باشد اما همین که وارد چنین فضایی شویم بسیار مبارک است!

2:حقیر در یک سال و نیم گذشته سعی کردم درباره فتنه گران به خصوص ننویسم اما انچه دلیل شد تا اقدام به حرکتی به قول دوستان رادیکالی نمایم این است که فکر می کنم یک سال و نیم زمان معقولی است برای برطرف شدن شبه ها! دیگر همه چیز رو شده و عذری پذیرفته نیست!

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ دی ۸۹ ، ۲۳:۴۰
امضا محفوظ
سلام به همه دوستان

نمی خواستم در مورد فتنه گران حرف بزنم ،چون به نظرم ارزشش رو ندارن .ولی یه بازی تو نت پیدا کردم که نتونستم رو وبم نذارم. فقط میگم خیلی باحاله!

لینک دریافت بازی دستگیری فتنه گر

لینک دریافت بازی جدال با فتنه گران

۱۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ دی ۸۹ ، ۱۲:۳۸
امضا محفوظ
الان که می نویسم حدودا دو ساعت مونده تا آغاز روز ولایت، ۹ دی ماه ۱۳۸۹.

۹دی ۹ دی ۹ دی و ما ادریک ما ۹ دی.(حسین قدیانی) 

نمی دانم خدا را چطور به خاطر نعمتی چون هموطنان ولایی ام شکر کنم، فقط می توانم دعا کنم که همه ملت ولایی ایران که در ، ۹ دی ماه سال ۱۳۸۸ از نایب امام زمان جـــــــانانـه دفــــــاع  کرد، درایام ظهور  هم نوکری خلیفه الله اعظم را نماید

ان شاالله

امضامحفوظ

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ دی ۸۹ ، ۲۲:۰۲
امضا محفوظ

در مورد این مطلب خیلی توضیح نمیدم . دوستانی که با بحث فراماسونری آشنا هستند این تصاویر رو درک خواهند  کرد .

این تصاویر مریوط به قسمت 9 و 7 مجموعه قهوه تلخ است . 

جالبه که دو نماد فراماسونری حالا از روی غفلت یا آگاهی در این مجموعه دیده شده است .

این تصویر یک لژ فراماسونری است . لژ ها با معماری مثلث و چشم معمولا ایجاد میشوند مثلا تصویر لژ بزرگ بیلدربرگ رو میتونید در اینجا ببیندید که با حالت مثلث و چشم ایجاد شده .



و این هم نمایی از ساختمانی که در مجموعه قهوه تلخ، با معیار لژهای ماسونی به نمایش در آمده :


.

.

.

.

بقیه در ادامه مطلب

-مهدی سامنی

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۸۹ ، ۰۹:۳۵
امضا محفوظ

در این مطلب سعی کردیم با دلایل و احتمالات بیشتری، احتمال نفوذ تفکر فراماسونری را در سریال قهوه تلخ نشان دهیم . 

.هر چه محققین خواستند در برابر سریال قهوه تلخ و نماد گرایی فراماسونری سکوت کنند؛ با انتشار قسمت های دیگر این سریال، سکوت دربرابر آن آسان نبود. چر که هر چه میگذشت نماد گرایی در این سریال بیشتر میشد. هرچند در این سریال متلک های سیاسی بسیاری نهفته است اما ما به آن به دلیل بررسی از دید فراماسونری نمیپردازیم .

در قسمت قبلی این مطلب 2 نماد طراحی لژ فراماسونری و نماد درجه 3 ماسونی را بررسی کردیم . 

اما دوستان نکته ای بسیار ظریف را در نماد " نشان درجه 3" گفتند  که آن اتفاقی نبودن آن را ثابت میکند . 


تصویر جناب سیامک انصاری که در حال نشان دادن نظام درجه 3 ماسونیست؛ در قسمت 9 و در دقیقه 33 اتفاق می افتند. همن طور که میدانید 9 و 33 از اعداد مقدس ماسون است . واقعا آیا نشان دادن 3 نماد و اعداد فراماسونری در این سریال شک ما را بر نفوذ تفکر فراماسونری در این سریال بیشت نمیکند ؟

.

.

.

.

.

توضیحات کامل در ادامه مطلب

مهدی سامنی
۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ دی ۸۹ ، ۰۹:۳۴
امضا محفوظ